Søg
Close this search box.

Operationel leasing for boligforeninger

Operationel leasing er hos L’EASY Business lig med komplet leasing.

Vi tilbyder nemlig et boligvaskeri inkl. fuld service af jeres vaskemaskiner og tørretumbler i hele perioden samt mulighed for et unikt betalingssystem, der sikrer korrekt afregning af forbrug, mulighed for online-reservation, sms-service og meget mere – alt efter hvilken, løsning der passer jer bedst. 

Men det er ikke alt: Før vi udarbejder et tilbud, foretager vi et installationstjek for at sikre, at de valgte maskiner passer til rammerne i jeres vaskeri. Det drejer sig om alt fra el til VVS og afløb, men også om maskinerne rent fysisk passer ind.

Når vi så installerer boligvaskeriet, sørger vi desuden for, at I får så meget som muligt ud af processen ved at give jer mulighed for at lade L’EASY Business klare vand, strøm, afløb, malerarbejde og lignende. Alle omkostningerne hertil kan herefter indgå i aftalen. Så i stedet for at betale det hele på én gang, kan I afbetale gennem små månedlige ydelser.

Når aftalen er underskrevet, og maskinerne skal leveres, er vi fleksible og kan levere og installere mandag til fredag fra 11-18:00.

Kort sagt:
Med L’EASY Business slipper I for bekymringer. I får komplet levering og installering og er garanteret professionel service inkl. reservedele i hele leasingperioden. Alt sammen til et lille beløb om måneden.

Det får I med boligvaskeri på operationel leasingaftale:

Hør mere om hvilket boligvaskeri vi kan tilbyde dig, ring 72 15 11 15 – eller klik her. Så kontakter vi dig!

En driftssikker løsning uden problemer i dagligdagen

Andelsforeningen Tyrolsgade 8-10 i København har tidligere købt deres vaskemaskiner og tørretumblere. Det resulterede i de skulle skiftes op til hvert andet år og gav en masse udfordringer med driftsstop, hvor maskiner stod stille i op til en uge, hvor beboerne ikke kunne vaske.

Med en operationel leasingaftale fra L’EASY Business, har de nu fået en driftssikker løsning med professionelle vaskemaskiner og tørretumbler fra Electrolux. De kender deres omkostninger, så de har bedre overblik over økonomien og slipper for uforudsete udgifter. Opstår der nedbrud, kommer L’EASY Business og sørger for det hele kører igen.

Bestil service

Få et uforpligtende leasingtilbud

Adiatek Baby gulvvasker

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen,
Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Læs mere om vores privatlvspolitik her

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen, Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00.
Eller ring til os på:
20 60 10 25