Søg
Close this search box.

Om os

L’EASY Business er en integreret del af L’EASY og trækker på mere end 25 års erfaring som leverandør af hvidevarer, radio/TV og computerudstyr. Med denne erfaring som ballast skræddersyr vi professionelle totalløsninger til det danske erhvervsliv.

Når du handler med os, handler du med erfarne og professionelle konsulenter, der forstår din hverdag og de udfordringer, man som virksomhedsejer møder i dagens Danmark. L’EASY Business er nemlig en del af L’EASY koncernen, der er etableret i Danmark, Norge, og Sverige og omsætter for ca. 1,8 mia. DKK og har ca. 1150 ansatte.

Hos L’EASY Business får du et servicekoncept, der består af levering, installering, bortkørsel af gammelt udstyr, All-Risk forsikring samt løbende service i hele leasing-perioden. Med denne løsning, sikrer vi virksomhedsejerne mulighed for at koncentrere sig mere om udviklingen af deres forretning – og mindre om den daglige drift.

Leasing med L’EASY

Vi ved, at det for virksomheder gælder om at udnytte sin kapital bedst muligt. Køber du alt dit udstyr, binder du en stor engangsudgift i aktiver, der mister værdi. Leaser du derimod, frigiver du penge, som du i stedet kan bruge på forretningsudvikling og investeringer i fremtidig vækst for din virksomhed. Vælger du at lease, er det vigtigt for os, at du har et bredt udvalg af kvalitetsmærker at vælge imellem. Vi samarbejder derfor med markedets førende leverandører og har et solidt distributionsapparat og en velfungerende supportafdeling med udvidede åbningstider, der hjælper dig med at få den løsning, der passer din virksomhed bedst. Læs mere om leasing

Dine fordele med L’EASY Business:

L'EASY Business teamet

Maria Schmidt
Erhvervskoordinator

Tabita Krøyer Shodipo 
Salgskonsulent

Lars Stage Knudsen
Backoffice Assistent

Referencer

og mange flere…

Bestil service

Få et uforpligtende leasingtilbud

Adiatek Baby gulvvasker

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen,
Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Læs mere om vores privatlvspolitik her

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen, Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00.
Eller ring til os på:
20 60 10 25