Søg
Close this search box.

Kundecases

Skræddersyet løsninger leveret, installeret og serviceret

Fuego sparer 130.000 kr. om året med InHouse Wash

Restaurant Fuego, der ligger i hjertet af København og gør sig i store kvalitetsbøffer, har valgt en InHouse Wash løsning leveret, installeret og serviceret af L’EASY Business.

Noget som restauratør, Juan Alvarez ser stor værdi i – både økonomisk og fagligt. Juan sparer nemlig ca. 130.000 kr. om året med InHouse Wash og en masse besvær.

Se mere om Fuego her

Fra besværligt og dyrt til nemt og forudsigeligt

AB Woltersgade er en mindre andelsforening på Amager med 19 tilhørende andelslejligheder. I mange år havde foreningen egne vaskemaskiner, købt kontant. Men da de skulle udskiftes valgte foreningen en vaskeløsning fra L’EASY Business med levering, installering og service.

Erik, bestyrelsesformand, A/B Woltersgade:
“Før vi valgte en løsning hos L’EASY Business, havde vi vores egne vaskemaskiner. Udgiften blev trukket over huslejen, hvorefter beboerne frit kunne benytte maskinerne. Der blev vasket små men mange vaske, og det sled på maskinerne…”

Se mere om AB Woltersgade

Toves Rengøring – en ven af huset

Toves Rengøring ligger i Ringkøbing, Vestjylland. Virksomheden er vokset støt og roligt over de sidste 18 år, og L’EASY Business har med rådgivning, udstyr og løbende service været en fast partner gennem årene.  

Toves Rengøring har i mange år leaset både vaskemaskiner og tørretumblere hos L’EASY Business. På den måde har L’EASY Business kunnet tilpasse udstyret i takt med, at virksomheden voksede.

Se mere om Toves Rengøring her

Kronborg Auto sparer over 50.000 kr. om året

At få vasket arbejdstøjet eksternt koster som regel mange penge. Ønsker du at holde omkostningerne nede, er løsningen eget vaskeri.

Med en professionel vaskeløsning inhouse opnår du store besparelser på udgiften til vask af arbejdstøj, klude m.m. – uden at gå på kompromis med kvaliteten. De branchespecifikke programmer vasker tekstilerne rene – der er ikke behov for efterbehandling og tøjet holder længere.

Se mere om Kronborg Auto her

Brugerbetalt vaskeri giver store fordele

Thylander Gruppen har valgt en brugerbetalt løsning til Porthuset i Odense, hvor L’EASY Business tager hånd om alt fra investering i vaskemaskiner, tørretumblere og betalingssystem til indretning af vaskeriet.

Med ClickWash slipper Thylander Gruppen for at skulle investere i dyre vaskerier da aftalen afregnes pr. vask direkte med brugerne. Yderligere er aftalen inkl. installering, vedligeholdelse og administration – hvilket betyder at Thylander Gruppen kan tilbyde beboerne et top moderne vaskeri med få ressourcer. 

Læs mere om Porthuset i Odense her

Krogsgaard-Jensen holder omkostningerne nede

Hos bilforhandler og værksted Krogsgaard-Jensen A/S har de haft fokus på omkostningerne til vask af arbejdstøj.

Med en professionel vaskeløsning inhouse, opnår du store besparelser på udgiften til vask af  arbejdstøj, klude m.m. – uden at gå på kompromis med kvaliteten. De branchespecifikke programmer vasker tekstilerne rene – uden behov for efterbehandling.

Læs mere om Krogsgaard–Jensen her

En totalløsning giver sikkerhed og færre bekymringer

DANREN BOGDOL A/S er vækstet meget de seneste år og har modtaget 2 Gazellepriser som bevis for dette. De startede med et par maskiner fra L’EASY Business tilbage i 2012 og har i dag over 80 vaskeløsninger kørende rundt om i landet.

Med en Totalløsning varetager L’EASY Business installering, drift, service og vedligeholdelse af maskinerne. Det giver mindre administration, mere sikkerhed, færre bekymringer og en lang række andre fordele…

Læs mere om DanRen Bogdol A/S

Nemt, enkelt og givende samarbejde

“I L’EASY Business har vi en samarbejdspartner som medvirker engageret til, at vi i Forenede Service kan koncentrere os om de forretningsområder, som vi er gode til – nemlig rengøring, facility management, arealpleje og kantinedrift. Vores aftale med L’EASY Business, og den løbende rådgivning, installation og hurtige service som vi modtager, skaber for os et fint økonomisk og administrativt overblik og gode muligheder for bedre planlægning hos Forenede Service. Vi oplever samarbejdet som nemt, enkelt og givende”.

Hans Fog, administrerende direktør i Forenede Service A/S

En driftssikker løsning uden problemer i dagligdagen

Andelsforeningen Tyrolsgade 8-10 i København har tidligere købt deres vaskemaskiner og tørretumblere. Det resulterede i de skulle skiftes op til hvert andet år og gav en masse udfordringer med driftsstop, hvor maskiner stod stille i op til en uge, hvor beboerne ikke kunne vaske.

Med en operationel leasingaftale fra L’EASY Business, har de nu fået en driftssikker løsning med professionelle vaskemaskiner og tørretumbler fra Electrolux. De kender deres omkostninger, så de har bedre overblik over økonomien og slipper for uforudsete udgifter. Opstår der nedbrud, kommer L’EASY Business og sørger for det hele kører igen.

Læs mere om Tyrolsgade

En unik løsning for First Hotel

Som del af en større opgradering har First Hotel Copenhagen fået nye TV-skærme, nyt infosystem og komplet køkken – leveret og installeret af L’EASY Business.

Løsningen blev nye 32” tommer LED TV fra Samsung til hotellets 2015 værelser. I suiterne installerede man de større modeller i 39” og 48”. Derudover har L’EASY Business også leveret 2 mobile standere med 55” skærme, som kan fungere som digitale tavler i konferencelokalerne.

Se mere om First Hotel

Fremtidssikret vaskeri og betalingssystem

Langelandsgade 199-201 i Aarhus havde tidligere møntbetaling, som gav en masse ekstra arbejde når møntskuffen skulle tømmes samt risiko for hærværk og tyveri.

Derfor valgte ejerforeningen en vaskeriløsning fra L’EASY Business med to nye vaskemaskiner og en tørretumbler inkl. det nyeste betalingssystem fra Pay4it, hvor brugerne kan vælge mellem SMS og MobilePay betaling. Alt sammen leveret, installeret og serviceret inkl. All-risk forsikring.

Læs mere om Langelandsgade

Køkken i topform hos Upstairs i Roskilde

Lysten til at få foden under eget køkkenbord fik Niels Hansen, en af Roskildes kendte kokke, og smørrebrødshustruen Sanne til at slå til, da muligheden bød sig i byen. 

”Matriklen krævede en totalrenovering fra A – Z. Bl.a. skulle køkkengulvet bankes op, så vi kunne få støbt et nyt. Den gamle udsuger skulle skiftes og gasanlægget skulle totalopdateres. Da vi også skulle indkøbe ny bar, borde og stole, samt alt fra tyndskræller til porcelæn, bestik, glas osv., blev vi enige om, at vi lige så godt kunne lease køkkenet, da vi hermed også kunne få vedligeholdelsen med ind over i de næste par år”, forklarer Sanne. Og selvom, der har været køkkenkamp til stregen, har hun kun rosende ord tilovers til både samarbejdet med H.W.Larsen og L’EASY-modellen.

Læs mere om Upstairs her

Vaskesøjler til alle tre saloner

Helle Mervald har drevet New Hair Design siden 1986, hvor hun åbnede den første salon i Glostrup. I dag har hun også salon i Skovlunde og i Ballerup, og lønningslisten tæller efterhånden 25 ansatte.

“Vi er heldige, at vi altid har travlt og masser af kunder i salonerne. Derfor vasker vi dagligt mange håndklæder og frisørkapper. Jeg har valgt at lease vaskesøjler til alle tre saloner hos L’EASY Business. Vi ved intet om vaskemaskiner og gider simpelhen ikke rode med dem, hvis de går i stykker. Det lader vi L’EASY’s montører om”.

Digitale skærmløsninger til Four Sounds butikker

”Vi har fået en ny dynamisk måde at adressere vores kunder på. Styrken ved løsningen fra L’EASY Business er fleksibiliteten, og at montørerne er meget løsningsorienterede i deres arbejde i butikkerne. Alt i alt en meget positiv oplevelse som vi kommer til at nyde gavn af i fremtiden”

Jesper Bøtker, Administrationschef

Ha’ det sjovt på Bowl’ N’ Fun

Bowl’n’Fun er Danmarks største kæde af bowling- og underholdningscentre. 

”Vi har valgt at indgå en totalaftale med L’EASY Business på storkøkkenudstyr. Vi bruger bl.a. store ovne fra Rationel, som vi finder mest fordelagtigt, at have på en leasingaftale, da reparationer og service kan være en dyr fornøjelse. L’EASY Business’s montører kører også i weekenden, hvor vi bestemt ikke skal stå uden ovn. L’EASY Business har endvidere stået for vores store udendørs LED skærme og skal ligeledes udskifte vores gamle CRT skærme over banerne med nye LED skærme. ”

Læs mere om Bowl’n’Fun

Gør en god handel på Børs Bar

Takket være 10 storskærme på Børs Bar, kan du følge de skiftende priser på drikkevarerne i baren. Priserne følger nemlig efterspørgslen – fuldstændig som det sker på Børsen nogle få hundrede meter væk. Skærmene er koblet op på en børssimulator.

”Jeg valgte at lease alle 10 skærmene hos LEASY Business, fordi jeg kunne få en komplet installeret løsning med fuld service i hele leasingperioden. Samtidig frigør løsningen likviditet, som i stedet kan anvendes til markedsføring af baren samt investering i nye spændende produkter til baren.” 
Jesper Basyouny, Indehaver

Verdens førende kæde indenfor udbringning af pizzaer

Dominos Pizza har i deres nyeste forretning på Valby Langgade fået monteret 3 store professionelle displays, hvor flotte menuer, gode tilbud mv. vises. Dominos ledelse var ikke længe om at beslutte sig for den løsning, L’EASY Business præsenterede for dem.

Dominos har valgt en operationel leasingaftale, hvor levering, montering, service og finansiering er med i aftalen. Dominos kan således koncentrere sig om at lave nogle gode pizzaer til deres kunder.

Læs mere om Dominos Pizza

Mere kapital til udvikling af forretningen

Større lokaler og større mængder af rense- og vasketøj krævede nye maskiner, og John Olsen fra Toprens kunne hurtigt se fidusen i at lease dem gennem L’EASY Business, frem for at låne pengene i banken. 

Og andre tiltag er der masser af f.eks. Er Top Rens netop blevet godkendt som leverandør til Odsherred kommune og tilbyder nu alle visiterede borgere i kommunen, at hente deres helt almindelige vasketøj, vaske det og bringe det retur.

”Vi har meget mere kapital til andre tiltag i forretningen, og så er det rart at vide, at vi betaler det samme måned efter måned. Jeg er aldrig bange for at springe ud i noget nyt. Det er bare en ny udfordring.” 
John Olsen – Indehaver Toprens

Slagterpigerne - alt er 100% hjemmelavet

Slagterpigerne er en moderne forretning der lægger vægt på de gode råvarer, dansk opdrættet kød og hjemmelavede produkter. Og skal du have hakket kød, vælger du selv det kød, der ryger en tur gennem kødhakkeren. Hanne Jacobsen har drevet butik i 13 år og med den netop nyåbnede butik i Svendborg, findes Slagterpigerne nu i 3 byer. De to store kølediske bugner af lækre pølser og andet pålæg. Og netop kølediskene har Hanne valgt at have på en leasingaftale inkl. fuld service og garanti.

”Jeg synes det er en fordel, at jeg kender mine udgifter. Skulle uheldet være ude og en af diskene står af, ved jeg, at jeg ikke får en regning på reparationen”.

Hanne Jacobsen, Indehaver

Odense Congress Center

”Vi stod overfor en udskiftning af 120 tv’er på hotellets værelser og suiter. Vi valgte en totalløsning fra L’EASY Business til en fast pris, som var yderst konkurrencedygtig. Vi har været glade for, at vi valgte L’EASY Business som leverandør…”

Bo Borring Jakobsen
Økonomidirektør

Vallø Golfklub

”Vi havde faktisk ikke overvejet leasing, men vi kunne hurtigt se fordelene ved at gøre det. Jeg vidste ikke, at L’EASY Business også kunne levere og installere AV-udstyr, så valget faldt naturligt på dem, da vi stod over for indretning af vores café, der også bruges som mødelokale. Der gik 2 montører rundt herude en hel dag og installerede projektor og lyd, og det arbejde de har efterladt er utroligt flot. Det gode er, at leasingaftalen er inkl. service og vedligehold, da vi ikke selv har ret meget forstand på AV-udstyr”

Leif Holmenlund, Direktør

Fladskærme til Hotel Sønderstrand i Skagen

Efter sammenligning af tre tilbud valgte Hotel Sønderstrand en komplet leasingaftale hos L’EASY Business, da aftalen indeholdt levering, installering samt serviceaftale i hele perioden. Alt i alt den mest fordelagtige løsning for hotellet.

”Selvom vi har mange solskinstimer i Skagen, kan vi også have regnvejr, hvor gæsterne opholder sig lidt mere på hotellet. Jeg synes de skal have samme standard, som de er vant til fra deres egne stuer. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster”

Jesper H. Nielsen, Hotelejer

Bestil service

Få et uforpligtende leasingtilbud

Adiatek Baby gulvvasker

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen,
Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Læs mere om vores privatlvspolitik her

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen, Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00.
Eller ring til os på:
20 60 10 25