Søg
Close this search box.

Gulvvaskemaskiner

Levering, installering og service af gulvvaskere

L’EASY Business samarbejder med Curant Teknik ApS, der tilbyder markedets førende løsninger indenfor gulvvaskemaskiner.

Den rette gulvvaskemaskine gør en verden til forskel. Få fordelene med en gulvvaskemaskine fra Curant Teknik, der effektivt efterlader gulvet skinnende rent kombineret med en leasingaftale fra L’EASY Business og slip for bekymringer. Vi varetager i samarbejde med Curant Teknik den fulde drift og service af dine gulvaskere. Er uheldet ude, reparerer vi eller stiller en tilsvarende maskine til rådighed.

Ring 72 15 11 15 og hør mere – eller klik her. Så ringer vi til dig! 

Adiatek gulvvaskere

Levering, installering og service af gulvvaskere

Adiatek leverer gulvvaskemaskiner til ethvert behov. Adiatek fokuserer på at levere høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og et stærkt serviceprogram. De er førende på markedet med ergonomisk og brugervenligt design, der gør hverdagen lettere, mindsker sygefraværet og øger effektiviteten. Bedre for både medarbejdere, effektivitet og drift.

Adiatek Baby gulvvasker

Adiatek Baby gulvvaskemaskine vasker og tørrer gulve ved hjælp af en enkelt børste, der har en arbejdsbredde på 35 cm. Maskinen er batteridrevet med indbygget batterioplader.

Se mere her »

Adiatek Baby43 gulvvasker

Adiatek Baby43 gulvvaskemaskine vasker og tørrer gulve ved hjælp af en enkelt børste, der har en arbejdsbredde på 43 cm. Maskinen er batteridrevet med indbygget batterioplader.

Se mere her »

Adiatek QUARTZ 80 gulvvasker

Adiatek QUARTZ 80 er en gulvvaskemaskine med arbejdsbredde på 80 cm og den nyeste teknologi indenfor gulvvaskere. QUARTZ 80 tilbyder teoretisk arbejdskapacitet på 4710 m2 i timen.

Se mere her »

Adiatek RUBY55T  gulvvasker

Ruby55T er betjeningsvenlig, ekstremt kompakt og manøvredygtig med arbejdsbredde på 55 cm. Den er perfekt til små rum og garanterer en perfekt rensning/rengøring af alle typer gulve.

Se mere her »

Adiatek CORAL 65M gulvvasker

CORAL 65M Ride-on Gulvvaskemaskine, kompakt og meget nem at håndtere, med to mod hinanden-roterende børster / rondeller og en arbejdsbredde på 65 cm. 

Se mere her »

Adiatek JADE 66 gulvvasker

Jade 66 er en ‘walk-behind’ maskiner med en arbejdsbredde på 66 cm og tilbyder teoretisk arbejdskapacitet på 3000 m2 i timen. Den fås den i fire forskellige modeller, alt efter arbejdsbredde og vaskesystem.

Se mere her »

Efter 20 års erfaring i branchen har Curant Teknik ApS et unikt kendskab til rengøringsbranchen og en dybdegående forståelse for drift og forretning. Curant Teknik ApS kender til hverdagen i rengøringsbranchen. Derfor rådgiver de ikke kun om tekniske data og tal. De rådgiver i, hvordan I gør rent med maskinerne på den bedste måde.

Driftssikkerhed og service ud over det sædvanlige
Rådgivningen stopper ikke, når maskinen er solgt. Med maskinen leveres en fortløbende, proaktiv og forebyggende indsats. Rengøring handler om meget mere end maskiner. Derfor sørger Curant Teknik som den eneste aktør på markedet for, at følge op på uddannelse af jeres medarbejderne. Det sikrer jer driftssikkerhed og effektivitet.

Service fra A til Z og rådgivning hele vejen
Rådgivningen er tilpasset specifikt til L’EASY Business, og sikrer jer valget af de rigtige maskiner. Curant Teknik står klar til at modificere maskiner, hvis de kan se mulighed for at optimere driften. Ved levering af maskiner kører de først, når maskinen står køreklar hos kunden. Vores samarbejde kommer med en servicepakke med 100% garanti i hele leasingperioden. Curant Tekniks teknikere står altid klar med rådgivning og hjælp.

Del i den største vidensbank inden for rengøringsbranchen 
Curant Teknik sætter en ære i, at være en af landets førende vidensbanker inden for rengøringsbranchen. Og deler deres viden med jer! De tilbyder uddannelse via løbende kurser på deres akademi og via instruktionsvideoer, hvor indkøbsfolk og rengøringspersonale uanset nationalitet kan vidensdele og lære om den nyeste udvikling i branchen. Alle kan uddannes, lige fra manden på gulvet til den øverste chef.

Det fulde overblik 
Curant Teknik har udviklet og anvender en række systemer til kontrol og rapportering. Disse systemer er til stor gavn for jer, da I har adgang til al den viden der indsamles. Dermed har I altid et opdateret overblik, hvad angår maskiner, drift, reparationer, udskiftning af dele, tekniske opdateringer m.m. Med Curant Teknik og L’EASY Business som samarbejdspartner har I altid dokumentering lige ved hånden.

Maskiner, med optimale løsninger
Curant Tekniks maskiner er udviklet med brugeren i centrum. Det er avancerede teknologiske løsninger, pakket ind i et brugervenligt design. De fleste problemer kan løses på stedet uden behov for at tilkalde tekniker eller support – et opkald er som regel nok, og vi guider kunden til en hurtig løsning!. Brugervenlighed gør Curant Tekniks maskiner driftssikre og målbart billigere i drift.

Ring 72 15 11 15 og hør mere – eller klik her. Så ringer vi til dig! 

Bestil service

Få et uforpligtende leasingtilbud

Adiatek Baby gulvvasker

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen,
Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Læs mere om vores privatlvspolitik her

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen, Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00.
Eller ring til os på:
20 60 10 25