Søg
Close this search box.

Krogsgaard-Jensen

Læs historien om, hvordan én investering blev tjent hjem på under 6 måneder!

Med en professionel vaskeløsning inhouse, opnår du store besparelser på udgiften til vask af  arbejdstøj, klude m.m.
– uden at gå på kompromis med kvaliteten. De branchespecifikke programmer vasker tekstilerne rene – uden behov for efterbehandling.

Hos bilforhandler og værksted Krogsgaard-Jensen A/S har de haft fokus på omkostningerne til vask af arbejdstøj.

Krogsgaard–Jensen har 4 værksteder med i alt 50 mekanikere, som bærer arbejdstøj. Værkstederne drives under samme professionelle rammer og med samme holdning til kvalitet og gode personaleforhold. Firmaet tilbyder bl.a. et rent sæt arbejdstøj pr. dag, som hidtil blev vasket ‘ude’. Efter en grundig og tilbundsgående analyse af vaskeopgaver og -behov, herunder en driftsberegning på alternativet til at få vasket ude, var værkfører Nicolaj Jensen ikke i tvivl. Og kan i dag konstatere at: ”Ved at vaske vores arbejdstøj selv sparer vi ca. kr. 900.000 om året”.

„At få vasket arbejdstøjet eksternt koster som regel mange penge. Ønsker du at holde omkostningerne nede, er løsningen eget vaskeri.“

Stor besparelse og mange andre fordele:

„En professionel Miele vaskemaskine er din sikkerhed for optimalhygiejne og en lang levetid på tekstiler, arbejdstøj og rengøringsudstyr.“

„Ved at vaske vores arbejdstøj selv sparer vi ca. kr. 900.000 om året.“

„Da jeg overtog ansvaret for vask af arbejdstøj for vores 4 værksteder med i alt ca. 50 ansatte, fik vi løst den opgave hos et eksternt vaskeri og det kostede os ml. 30.000 og 1 mio. kr. årligt. Jeg satte mig for at undersøge, om den økonomiske tunge opgave kunne løses på andre måder”. ”Vores vaskebehov var: Vask af et komplet sæt arbejdstøj pr. medarbejder pr. dag svarende til 1,5 kg pr. person, samt vask af klude, handsker, rengøringsklude m.m. svarende til ca. 5 kg pr. værksted pr. dag.

I samarbejde med Miele Professional fik vi udarbejdet en behovsanalyse, som så dannede grundlag for 2 forskellige investeringsforslag. De indeholdte estimerede driftsomkostninger på 2 interessante løsningsmuligheder, som økonomisk set var lige interessante. Løsning 1 var at vaske tøj og klude ét centralt sted i 3 store maskiner. Løsning 2 var at etablere med hhv. en 8 kg vaskemaskine og en 8 kg tørretumbler på hvert af de 4 værksteder.

Af flere årsager valgte vi løsning 2 med et vaskeri på hvert værksted. Dels sparer vi både tid og penge på logistikken ved ikke at skulle fragte tøjet frem og tilbage fra et centralt vaskeri, og dels behøver beholdningen af arbejdstøj ikke at være så stor, da en intern vaske/tørreproces er færdig efter 2 timer.

Vi satte hurtigt projektet i gang. Jeg vidste da godt, at der var mange penge at spare ved at vaske selv, men jeg indrømmer, det overraskede mig, at vi kunne spare så meget, så vi satte hurtigt projektet i gang.

Efter en smertefri etablering af de 4 vaskerier med instruktion af medarbejderne konstaterede vi, at konceptet med ”eget vaskeri” fungerer og kører som en leg. Rent faktisk så godt, at jeg kan ikke lade være at tænke: DEN BESLUTNING SKULLE MAN HAVE TAGET FOR MANGE ÅR SIDEN… Og det, at vi har reduceret vores vaskeomkostninger fra ca. en million til ca. 100.000 kr. pr. år, – er da værd at tage med…“

– Nicolaj Jensen, værkfører

Vil du vide mere, så ring til os nu på 72 15 11 15 – eller klik her. Så kontakter vi dig!

Bestil service

Få et uforpligtende leasingtilbud

Adiatek Baby gulvvasker

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen,
Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Læs mere om vores privatlvspolitik her

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen, Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00.
Eller ring til os på:
20 60 10 25