Søg
Close this search box.

Toves Rengøring

– levering, installering og service på hele rejsen

Toves Rengøring ligger i Ringkøbing, Vestjylland. Virksomheden er vokset støt og roligt over de sidste 18 år, og L’EASY Business har med rådgivning, udstyr og løbende service været en fast partner gennem årene.  

I år 2000 så Toves Rengøring dagens lys, da Tove og hendes mand, Leo, stiftede virksomheden sammen. Først var de kun de to, men siden er medarbejderstaben steget til 30 ansatte.

En ven af huset
Toves Rengøring har i mange år leaset både vaskemaskiner og tørretumblere hos L’EASY Business. På den måde har L’EASY Business kunnet tilpasse udstyret i takt med, at virksomheden voksede.

I starten havde Toves Rengøring investeret i eget vaskeudstyr. Som det ofte er tilfældet, havde de små privatmaskiner svært ved at klare de mange, krævende opgaver. Så da udstyret stod til udskiftning, valgte hun at tage imod et tilbud fra L’EASY Business om at lease vaskemaskine og tørretumbler inkl. levering, installering og service i hele i leasingperioden. Og netop det med servicen har været en afgørende grund for det langvarige samarbejde.

Ingen pauser, tak
“I en forretning som vores er det meget vigtigt, at der ikke kommer uforudsete ophold i arbejdet. Hver gang der har været problemer, har L’EASY Business gjort alt de kunne for at løse problemet, så min forretning hurtigt kom tilbage i omdrejninger. Da jeg selv ejede mine maskiner, tog det længere tid at få dem op at køre igen. Det var både dyrt og besværligt.”

Nu også med café.
Nu flytter Toves Rengøring så til nye og større lokaler, hvor de foruden mere plads til rengøringsvirksomheden, også har café og kafferisteri i de tilstødende lokaler.

Toves Rengøring har i mange år leaset både vaskemaskiner og tørretumblere hos L’EASY Business

“I takt med at vi er vokset, og nu flytter til større lokaler, har vi for nyligt igen fået brug for flere maskiner. L’EASY Business kom forbi til en kop kaffe med et godt tilbud under armen, og så fandt vi ud af en fornuftig løsning. Stille og roligt. Det er sådan, vi handler herude vestpå. Og så er det jo godt, at de har styr på alt omkring installeringen. De lavede nogle ændringer af vaskerummet, så afløbet passede til maskinerne, og de leverede og installerede det hele. Jeg har været vældig godt tilfreds. Og så gør det jo heller ikke noget, at vi kan opgradere uden, at det koster ekstra,” slutter Tove. 

Vil du vide mere, så ring til os nu på 72 15 11 15 – eller klik her. Så kontakter vi dig!

Bestil service

Få et uforpligtende leasingtilbud

Adiatek Baby gulvvasker

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen,
Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Læs mere om vores privatlvspolitik her

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen, Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00.
Eller ring til os på:
20 60 10 25