Søg
Close this search box.

Skole og institution

Nyt udstyr inkl. levering, installering og løbende service

Hos L’EASY Business tilbyder vi leasing til skole og institution. I kan lease et enkelt produkt eller en komplet pakkeløsning. Vi tilbyder alt inden for vaskemaskiner og tørretumblere,  stort som småt køkkenudstyr og de førende løsninger indenfor billede og lyd.

Aftalen er altid er inkl. levering, installering, service inkl. reservedele og fuld forsikring, så undervisningen kan glide uden tekniske afbrydelser. Afdragene er delt op i faste månedlige ydelser, så I altid har overblik over jeres udgifter.

Ring 72 15 11 15 for personlig rådgivning – eller klik her.

Vaskemaskiner og tørretumblere

På skoler og institutioner oplever man tit problemer med vaskemaskiner og tørretumblere. De kører ofte, og betjenes af mange forskellige brugere. Vi samarbejder med både Miele og Electrolux og kan derfor tilbyde høj kvalitet fra begge udbydere. Samtidig varetager vi den fulde drift og service, så er uheldet ude, reparerer vi eller stiller en ny maskine til rådighed.

Med nye vaskemaskiner reducerer I halvdelen af jeres vandforbrug på vask. Det kan mærkes – økonomisk og i form af lavere CO2-udledning. Opdaterer I til tørretumblere med varmepumpe, kan I yderligere spare helt op til 60% i energiforbrug. Der er yderligere mulighed for brugerbetalt vaskeri, hvor aftalen betales af brugerne – I skal ikke have en krone op af lommen.

Ring 72 15 11 15 eller klik her. Så ringer vi til dig. 

 

Markedets førende gulvvaskemaskiner

En gulvmaskine gør en stor forskel for det samlede indtryk af jeres skole eller institution. Med det rigtige udstyr opnår I både rengøring af høj kvalitet, og I sparer en masse tid. Vi varetager i samarbejde med Curant Teknik den fulde drift og service af jeres gulvvaskere. Er uheldet ude, reparerer vi eller stiller en ny maskine til rådighed.

Vi tilbyder gulvmaskiner, der giver skinnende, rene gulve og samtidig bruger mindst mulig energi. På den måde tager vores gulvmaskiner hensyn til både opgaven og miljøet.

Ring 72 15 11 15 eller klik her. Så ringer vi til dig. 

 

Køkkenudstyr - Til store og små

Fælles for alle skole og institutioner er, at køkkenet skal fungere og være godt at arbejde i for personalet. Men behovene kan variere meget alt efter størrelse, antal børn eller elever. Hos L’EASY Business kan vi skifte en enkelt ovn eller et komplet køkken. Som altid bliver udstyret leveret og installeret, og du er herefter garanteret fleksibel service og reparation.

Vi tilbyder markedets mest miljøvenlige maskiner, der leverer de bedste resultater –med det laveste strøm- og energiforbrug.

Ring 72 15 11 15 eller klik her. Så ringer vi til dig. 

 

Det bedste inden for billede og lyd

Vi har samlet de førende mærker, så vi kan dække behov på tværs af højskoler, efterskoler, børnehaver, vuggestuer og folkeskoler. Til højskoler, efterskoler og folkeskoler har vi fx stor erfaring med at sammensætte pakker med professionelle lydanlæg. Institutioner har ofte behov for mindre løsninger. Fælles for alle er, at udstyret skal fungere dag efter dag. Så skulle der være problemer, servicerer og reparerer vi produktet i hele leasingperioden. 

Kvalitet og miljøhensyn går hånd i hånd. Vi tilbyder hele Samsungs og LGs sortiment af fladskærme, der er kendetegnet ved en stor brugeroplevelse og lavt energiforbrug.

Ring 72 15 11 15 eller klik her. Så ringer vi til dig. 

 

Leasing gavner både økonomi og miljø

Der er mange gode grunde til at lease. Nyt udstyr bruger væsentligt mindre energi, og når I ikke længere har brug for jeres udstyr, bliver det efterset og bliver leaset videre til en ny skole/institution. Det forlænger produktets levetid, og når det skal skrottes, bliver 95% af materialerne genanvendt. Det sætter miljøet pris på.

Nu vi er ved prisen, er en leasingaftale også god for jeres økonomi. En leasingaftale hos L’EASY Business er nemlig inkl. service og reservedele i hele leasingperioden. Det betyder færre udgifter og mindre besvær med service.

Til glæde for elever, medarbejdere og miljøet.

 

Ring 72 15 11 15 og hør mere om vores miljøvenlige løsninger – eller klik her, så ringer vi til dig. 

Bestil service

Få et uforpligtende leasingtilbud

Adiatek Baby gulvvasker

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen,
Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Læs mere om vores privatlvspolitik her

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen, Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00.
Eller ring til os på:
20 60 10 25