Søg
Close this search box.

Porthuset Odense

– Brugerbetalt vaskeri giver Thylander Gruppen store fordele

Thylander Gruppen er grundlagt i 1986 og administrerer 82 ejendomme i hele Danmark. De har valgt en ClickWash løsning til Porthuset i Odense, hvor L’EASY Business tager hånd om alt fra investering i vaskemaskiner, tørretumblere og betalingssystem til indretning af vaskeriet. Aftalen er inkl. installering, løbende vedligeholdelse samt administration og afregning med brugerne.

Med ClickWash slipper Thylander Gruppen for at skulle investere i dyre vaskerier da aftalen afregnes pr. vask direkte med brugerne. Yderligere er aftalen inkl. installering, vedligeholdelse og administration – hvilket betyder at Thylander Gruppen kan tilbyde beboerne et top moderne vaskeri med få ressourcer. Derfor planlægger de yderligere 3-4 nye ClickWash vaskerier i 2017 fra L’EASY Business.

 “Vi ser store fordele i, at vi ikke skal stå for driften. Vaskeriet er en service til beboerne og skal fungere optimalt. Derfor er det en stor fordel, at L’EASY Business varetager driften.

Yderligere, kan vi tilbyde beboerne de nyeste maskiner og det nyeste betalingssystem – uden at vi skal have en krone op af lommen. Vi har fået 5 vaskemaskiner og 3 tørretumblere fra Electrolux Professional inkl. det smarte ELS Vision betalingssystem. Det giver brugerne mulighed for bestilling af vasketider i vaskeriet, på tavle eller via computer/app. Vi slipper for administration med betaling og afregning, alt det sørger L’EASY Business for.

Vi startede med at gennemgå vores behov med Steen fra L’EASY Business. Efterfølgende vendte han hurtigt tilbage med forslag til løsning og en kontrakt. L’EASY Business gennemgik lokation med os og kom med forslag til indretning og installation. Herefter sørgede de ellers for både installation og indretning, uden vi skulle være til stede. Det tog ikke mere end 2-3 dage, før det nye vaskeri var oppe og køre.

L’EASY Business er rigtig gode til at håndtere beboerne og hjælpe dem i form af introduktionsbreve og møder, hvor beboerne får vist løsning og funktioner. Udstyret er utrolig let at håndtere. L’EASY Business sørger for at alle forstår, hvordan det hele fungerer – og sikrer at der altid er superbrugere i beboelsen, der har indgående kendskab til systemet. Det er en rigtig god idé!”

“Jeg har kørt i ejendomsbranchen i 20 år, og ofte oplevet store
udfordringer med drift og service af vaskerier. 
Det her fungerer bare.”

Kim K. FaldenEjendomschef – TG BRENTWOOD / THYLANDER GRUPPEN

Vil du vide mere, så ring til os nu på 72 15 11 15 – eller klik her. Så kontakter vi dig!

Bestil service

Få et uforpligtende leasingtilbud

Adiatek Baby gulvvasker

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen,
Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Læs mere om vores privatlvspolitik her

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen, Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00.
Eller ring til os på:
20 60 10 25