Søg
Close this search box.

Pop-up løsninger

Vaskeløsninger, køkkenudstyr og billede/lyd til brug i pop-up løsninger. Vi leverer og installerer en løsning, der matcher jeres behov.

L’EASY Business tilbyder markedets førende vaskeriløsninger, køkkenudstyr og billede/lyd til brug i pop-up løsninger på byggepladser, boligforeninger, campingpladser/feriecentre og øvrige områder hvor der er brug for produkter installeret i vogne, moduler, container-løsninger, pavilloner mv. Vi hjælper med alt fra leje af moduler til indretning og installering af dine produkter.

Med L’EASY Business får du:

Hør mere om pop-up løsninger, ring 72 15 11 15 – eller klik her.

Vaskeløsninger, der betaler sig selv

Professionelle vaskeløsninger til pop-up vaskerier i container-løsninger, pavilloner mv. inkl. administration og betalingssystem. Vi varetager den fulde drift og service af maskinerne. Er uheldet ude, reparerer vi eller stiller ny maskine til rådighed. Vælg mellem operationel leasing eller brugerbetalt vaskeri, hvor vi sørger for udstyr, løbende vedligehold og administration, så jeres kunder betaler aftalen per vask.

Hør mere om vaskeløsninger, ring nu på 72 15 11 15 – eller klik her så ringer vi dig op.

Billede og lyd

Vi tilbyder de førende mærker indenfor billede og lyd til brug i beboelsesvogne, fællesstuer mv. Eller hvad med en biograf, så der er underholdning direkte på pladsen. Vi leverer alt inden for skærmløsninger, lydsystemer og projektorer. Oplever du mod forventning problemer med udstyret, er aftalen inkl. service og reservedele i hele leasingperioden.

Hør mere om billede og lyd, ring nu på 72 15 11 15 – eller klik her så ringer vi dig op

Alt i køkkenudstyr

Vi hjælper med alt det nødvendige køkkenudstyr til container-løsninger, pavilloner, skurvogne, storkøkken/fælleskøkken, café mv. L’EASY Business tilbyder bl.a. opvaskemaskiner, køl/frys, ovn/grill, drikkevandskølere og køkkenmaskiner. Opstår der problemer med udstyret, er I garanteret service og reparation inkl. reservedele i hele leasingperioden.

Hør mere om køkkenudstyr, ring nu på 72 15 11 15 – eller klik her så ringer vi dig op

Sæsonleasing

Hvorfor betale for noget, du ikke bruger? I lavsæson er der færre brugere og derfor også mindre brug for de produkter, du leaser.

Derfor kan du med L’EASY Business nøjes med at betale din ydelse i de måneder, hvor du har brug for produkterne. Det betyder, at du fx kun betaler for dine produkter 7 måneder om året, mens de sidste fem måneder er betalingsfrie.

Bestil service

Få et uforpligtende leasingtilbud

Adiatek Baby gulvvasker

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen,
Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Læs mere om vores privatlvspolitik her

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen, Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00.
Eller ring til os på:
20 60 10 25