Hotel Sabro Kro

Historien om hvordan du kan spare 75.000 kr. om året!

Montra Hotel Sabro Kro har haft fokus på omkostninger i forbindelse med hoteldriften og er faldet over de stigende udgifter til vask.

Direktør Jakob B. Wätjen kontaktede derfor Miele A/S med det formål, at få foretaget en grundig og tilbundsgående analyse af vaskeopgaverne og vaskebehov, samt en beregning af alternativet til at få vasket ude.

Resultatet heraf blev en investering med en meget attraktiv lønsomhed. Montra Hotel Sabro Kro sparer nu kr. 75.000 årligt ved at vaske bl.a. viskestykker, mopper, klude og kokkebeklædning i egne vaskerimaskiner.

 

Stor besparelse og mange andre fordele:

  • Investeringen blev tilbagebetalt på blot 1½ år
  • Vaskeprogrammer tilpasset aktuelle behov
  • Selv fond på viskestykker forsvinder fuldstændig
  • Tekstilerne holder længere fordi de beskyttes mod unødig slid med Mieles patenterede SoftCare-tromle
  • Hygiejne og temperaturer er pålidelige i en professionel vaskemaskine fra Miele
  • Miljøbeskyttende afløbsventil sparer på vand, strøm og sæbe og medvirker til, at kroen stadig opfylder kravene til ”den grønne nøgle”
  • Vaskerimaskinerne kræver minimal plads - et eksisterende mindre rengøringsrum blev anvendt
  • Hotelkædens miljøcertificering kunne nemt opnås

 

“Vi har stor fokus på omkostningerne, 
men vil ikke gå på kompromis
med hygiejne og kvalitet”

Jakob B. Wätjen, Direktør


Hør mere om hvilken løsning vi kan tilbyde dig, ring
72 15 11 15 – eller klik her. Så kontakter vi dig.

 

Spar tid og penge med InHouse Wash fra L'EASY Business

 

“Vores udgangspunkt var, at vi vaskede mopper, klude og viskestykker i en 5 kg husholdningsmaskine, hvilket normalt udgjorde 4-5 vaske pr. dag. For at løse disse vaskeopgaver havde vi i gennemsnit en 9 timers vaskeproces pr. dag. - Og det uden at vi var helt tilfredse med vaskeresultatet på viskestykkerne.

Vores kokkebeklædning blev vasket ude og udgjorde en stor udgift på budgettet idet vi bruger 8 sæt pr. dag 7 dage om ugen.

Da vaskeprocessen i en husholdningsmaskine tager dobbelt så lang tid som i professionelle maskiner, var vi på udkik efter en professionel maskine med lidt større kapacitet og med mulighed for automatisk sæbedosering og for-dosering af gulvplejemiddel i gulvmopperne.

I samarbejde med Miele Professional og Abena fandt vi frem til en løsning bestående af en vaskemaskine og en tørretumbler til 8 kg med mulighed for behovstilpassede programmer og tilslutning af automatisk sæbedosering.

Med de større maskiner samt kortere programforløb kan vi nu afvikle:

  • Mopper, klude og viskestykker på ca. 3 timer
  • Vask af kokkejakker og -bukser på ca. 2 timer

Det betyder at vaskeprocessen kan afvikles inden for en almindelig arbejdsdag, samtidig med at vi har ekstra kapacitet til at vaske for gæsterne, vaske dyner, sengetæpper, gardiner m.v.

Jeg må sige, at vi er rigtig godt tilfredse og faktisk også imponerede. Viskestykkerne har aldrig været renere. Et specielt tilpasset program bl.a. med et varmt forskyl og et sæbemiddel som sikrer opløsning af fedt fra fond o.lign. resulterer i et anderledes tilfredsstillende vaskeresultat end tidligere.

Og kokkejakker troede jeg både skulle stives og stryges for at være pæne… men også her er der programmer i både vaskemaskine og tørretumbler der gør, at blot jakkerne hænges på bøjle efter endt tørring, så ser de flotte og nystrøgne ud.”


Jakob B. Wätjen, Direktør


Hør mere om hvilken løsning vi kan tilbyde dig, ring
72 15 11 15 – eller klik her. Så kontakter vi dig.

 

 

Ring mig op