Totalløsning

Med L’EASY Business kan jeg fokusere på min forretning


L’EASY Business’ unikke servicekoncept, gjorde udfaldet, da CAS CAS valgte leverandør af vaskemaskiner. En Totalløsning med levering, installering, service og fuld forsikring i hele leasingperioden.

“Hos CAS CAS er vi specialister i rengøring hos store, danske fødevarevirksomheder. Derfor sætter vi en ære i at være ekstra pertentlige, når det gælder hygiejne – det skal være 110 % rent.

Det gælder selvfølgelig også de mopper, klude og viskestykker, vi vasker for vores kunder. Her har vi strenge krav til renlighed og levering. Det kræver ikke bare maskiner af højeste kvalitet. Men også et set-up, der garanterer, at vi leverer kvalitet døgnet rundt. Derfor sagde jeg ja tak til et samarbejde med L’EASY Business. De tilbød hårdføre vaskemaskiner af bedste kvalitet og et unikt servicekoncept, der giver fuld service ved uheld, så min forretning kører 24/7.

Samarbejdet har fra starten kørt som smurt. L’EASY Business leverede og installerede maskinerne. Herefter programmerede de sæbedoseringen, så de vasker rent og korrekt.

L’EASY Business og CAS CAS er et perfekt makkerskab. Jeg er forretningsmand,  og med L’EASY Business som partner kan jeg koncentrere mig om min forretning og trygt vide, at vaskeriet leverer 24/7.

På den måde kan jeg for et lille, fast beløb hver måned fokusere på at vækste CAS CAS til nye højder. Og den rejse er L’EASY Business en vigtig del af.”


Per Bellerby - Driftsdirektør og medejer


Hør mere om Totalløsning, ring 72 15 11 15 – eller klik her. Så kontakter vi dig!

 

Slip for bekymringer med en Totalløsning

Få en Totalløsning skræddersyet til rengøringsbranchen. Konceptet er sammensat, så I altid har den helt rigtige type af vaskemaskiner og tørretumblere, der arbejder non stop, så forretningen kan gøre det samme. Vi leverer, installerer og varetager den fulde drift.

  • Små, faste månedlige ydelser.
  • Levering, installering og service inkl. reservedele.
  • Telefonsupport og hjælp til fejlfinding.
  • All-risk forsikring der bl.a. dækker brand, tyveri, vandskade og uheld.

Se mere om Totalløsning til rengøringsbranchen her

En totalløsning giver sikkerhed og færre bekymringer

DANREN BOGDOL A/S er vækstet meget de seneste år og har modtaget 2 Gazellepriser som bevis for dette. De startede med et par maskiner fra L’EASY Business tilbage i 2012 og har i dag over 80 vaskeløsninger kørende rundt om i landet.

Med en Totalløsning varetager L’EASY Business installering, drift, service og vedligeholdelse af maskinerne. Det giver mindre administration, mere sikkerhed, færre bekymringer og en lang række andre fordele...

Læs mere om DanRen Bogdol A/S


Hør mere om Totalløsning, ring 72 15 11 15 – eller klik her. Så kontakter vi dig!

 

 

 

Ring mig op