Leasing er godt for miljøet

Leaser du gennem L’EASY Business, siger du farvel til brug-og-smid-væk og goddag til brug-og-giv-videre. For når din aftale udløber, bliver dit produkt leaset af næste aftager.

Spar penge, problemer og CO2

Der er mange gode grunde til at lease. Nyt udstyr bruger væsentligt mindre energi, og når leasingaftalen udløber, bliver udstyret leaset videre til en ny bruger. Den dag udstyret endeligt har udtjent sin pligt, sørger vi for, at 95 % af materialerne bliver genbrugt.

Nu vi er ved prisen, er en leasingaftale også god for økonomien.
En leasingaftale, er nemlig inkl. service og reservedele i hele
leasingperioden. Det betyder færre udgifter og mindre besvær med service, så I kan fokusere på at drive jeres forretning.

Til glæde for kunder, medarbejdere og miljøet.

Vaskemaskiner og tørretumblere

L’EASY Business samarbejder med både Miele og Electrolux og kan derfor tilbyde markedets højeste kvalitet fra begge udbydere. Vi varetager den fulde drift og service af vaskeriet. Er uheldet ude, reparerer vi eller stiller en ny maskine til rådighed.

Med nye vaskemaskiner reducerer I halvdelen af jeres vandforbrug på vask. Det kan mærkes – økonomisk og i form af lavere CO2-udledning. Opdaterer I til tørretumblere med varmepumpe, kan I yderligere spare helt op til 60% i energiforbrug. 

Markedets førende gulvvaskemaskiner

Vi varetager i samarbejde med Curant Teknik den fulde drift og service af jeres gulvvaskere. Er uheldet ude, reparerer vi eller stiller en ny maskine til rådighed.

Vi tilbyder gulvmaskiner, der giver skinnende, rene gulve og samtidig bruger mindst mulig energi. På den måde tager vi hensyn til både opgaven og miljøet.

Køkkenudstyr - Til store og små

Hos L’EASY Business kan vi skifte en enkelt ovn eller et komplet køkken. Som altid bliver udstyret leveret og installeret, og du er herefter garanteret fleksibel service og reparation.

Vi tilbyder markedets mest miljøvenlige maskiner, der leverer de bedste resultater –med det laveste strøm- og energiforbrug.

Det bedste inden for billede og lyd

Vi har samlet de førende mærker, så vi kan dække behov på tværs af brancher. Fælles for alle er, at udstyret skal fungere dag efter dag. Opstår der være problemer, servicerer og reparerer vi produktet i hele leasingperioden.

Kvalitet og miljøhensyn går hånd i hånd. Vi tilbyder hele Samsung- og LGs sortiment af fladskærme, der er kendetegnet ved store brugeroplevelser og et lavt energiforbrug.

Spar tid og penge med L’EASY Business

Men en aftale hos L’EASY Business undgår du at binde penge og likviditet i produkter og kan i stedet koncentrere dig om udvikling af din forretning. Leasingaftalen er altid inkl. levering, installering og service i hele leasingperioden. Afdragene er delt op i faste månedlige ydelser, så I altid har et godt overblik over jeres udgifter.

Vil du vide mere, så ring til os nu på 72 15 11 15 – eller klik her. Så kontakter vi dig!

Bestil service

Få et uforpligtende leasingtilbud

Adiatek Baby gulvvasker

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen,
Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Læs mere om vores privatlvspolitik her

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen, Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00.
Eller ring til os på:
20 60 10 25