Søg
Close this search box.

Kronborg Auto

– sparer over 50.000 kr. om året ved at vaske selv, uden at gå på kompromis med kvaliteten!

At få vasket arbejdstøjet eksternt koster som regel mange penge. Ønsker du at holde omkostningerne nede, er løsningen eget vaskeri.

Med en professionel vaskeløsning inhouse opnår du store besparelser på udgiften til vask af arbejdstøj, klude m.m. – uden at gå på kompromis med kvaliteten. De branchespecifikke programmer vasker tekstilerne rene – der er ikke behov for efterbehandling og tøjet holder længere.

Indkøbschef Michael Mikkelsen fra indkøbsselskabet Vass-Point A/S, der er ejet af de danske forhandlere af Volkswagen, Audi, Skoda og Seat, har stor fokus på omkostningsoptimering. Han faldt over en markant post i omkostningsbudgettet – tøjvask!


God rådgivning
Et møde blev aftalt med Miele Professional. Her erfarede Michael, at Miele Professional har spidskompetence inden for begrebet inhouse wash. Han fik rådgivning om både Mieles vaskeriløsninger, men også om tekstiler, kemi, logistik, arbejdsprocessen osv.

At få vasket arbejdstøjet eksternt koster som regel mange penge. Ønsker du at holde
omkostningerne nede, er løsningen eget vaskeri.

Miele Professional står gerne for hele projektet
Miele Professional kan levere en totalleverance af alle de elementer, der indgår i en leverance inkl. montering, installation, program set-up og instruktion. Det hele bliver styret af Mieles projektafdeling med en fast projektleder tilknyttet den enkelte sag. Flere og flere brancher vælger i dag at stå for deres vask inhouse pga. af de mange penge, som de sparer hvert år.

I automobilbranchen består vaskeopgaven typisk af følgende tekstiler:

Det er dyrt at få vasket eksternt.

En inhouse vaskeriløsning fra Miele Professional er økonomisk attraktiv og styrker bundlinjen.
En løsningen bestående af professionel vaskemaskine og tørretumbler er typisk tilbagebetalt på ca. 2 år. Og da maskinerne er testet til 30.000 programforløb, så holder de i rigtig mange år.

”Vi sparer hvert år over 50.000 kr. ved at vaske inhouse – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er nemt og hurtigt. Jeg kan varmt anbefale andre at gøre det samme”.

Steen Bertelsen, direktør Kronborg Auto

Michael Mikkelsen fra Vass-Point fik sat et møde op med Kronborg Auto, som er aktionær i indkøbsselskabet Vass-Point. Direktør Steen Bertelsen hos Kronborg Auto så med det samme muligheder i at vaske inhouse.

Kvaliteten er helt i top
Mødet resulterede i, at Miele Professional leverede en 6 kg professionel vaskemaskine og tørretumbler med en særlig ”automobil-software-pakken”. Pakken består af specialudviklede vaskeprogrammer og kemi, som sikrer,
at selv olie, fedt og svære pletter bliver vasket 100 % rent
– hver gang. Selve implementeringen af løsningen blev styret af Miele
Professional og efter en grundig instruktion af Kronborgs klargøringsmand blev vaskeriet igangsat.

Det er nemt og tager kun få minutter hver dag
Og som Steen Bertelsen udtaler: ”Kvaliteten er i top. Alle pletter forsvinder og i princippet handler det om, at vi smider tøjet i Miele maskinen i stedet for i vaskesækken og trykker på start. Sæben påfyldes automatisk afhængig af tøjets besmudsning/programvalg og vandets hårdhedsgrad. Når klargøringsmanden møder ind, tømmer han vaskemaskinen, fylder den igen og starter tørretumbleren. Denne lille øvelse tager ikke et min. I løbet af dagen, når det passer ind, tømmer han tumbleren og lægger tøjet sammen. Det er blevet en del af hans daglige arbejdsrutine, og han når derudover præcis de samme opgaver som tidligere”.

Bæredygtig løsning på flere måder
Og så bidrager Kronborg Auto samtidig til CO2 regnskabet, da lastvognen fra vaskerileverandøren sparer turen til Helsingør. Det er da en bæredygtig tankegang. Det er rent faktisk så simpelt, som det er beskrevet. Det tager ingen tid. Det er blot et spørgsmål om en smule planlægning og en anelse vaneændring. Vi er komplet uafhængig af vaskeriet, og de erfaringer vi hører i markedet er, at arbejdstøjet holder sig både pænere og betydelig længere.

Vaskeriet fylder næsten ingenting
Løsningen fylder kun 60 cm i bredden. Tumbleren kan bygges oven på vaskemaskinen, så så plads er ikke et issue, som vi troede”. ”Vi sparer hvert år over 50.000 kr. ved at vaske inhouse – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er nemt og hurtigt. Jeg kan varmt anbefale andre at gøre det samme”.

Kronborg Auto A/S i Helsingør
Steen Bertelsen
Direktør 

En InHouse Wash løsning  fra L’EASY Business giver mindre besvær og store besparelser.
Få en pakke af markedets bedste udstyr, leveret, installeret og serviceret, så det kører 24/7.

Få et godt tilbud nu »

Bestil service

Få et uforpligtende leasingtilbud

Adiatek Baby gulvvasker

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen,
Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Læs mere om vores privatlvspolitik her

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen, Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00.
Eller ring til os på:
20 60 10 25