Søg
Close this search box.

Spar tid og penge

– med InHouse Wash!

Få en professionel vaskeløsning i huset og opnå store besparelser til vask af viskestykker, arbejdstøj, rengøringsudstyr og øvrige tekstiler.

 

Med en professionel vaskeløsning fra L’EASY Business får du:

Med en aftale fra L’EASY Business undgår du også at binde penge og likviditet i produkter og kan koncentrere dig om udvikling af forretningen. Og skulle uheldet være ude, bliver jeres maskiner repareret på stedet. Nemmere bliver det ikke.

 

Horesta

For alle inden for Horesta er der både besvær og penge at spare ved at få en inhouse vaskeløsning. Ofte vaskes der i små maskiner, der ikke er egnet til strabadserne, eller man får eksterne vaskerier til at klare opgaven.

Det medfører enten store udgifter til eksterne leverandører – eller til løbende reparationer. Og lige så vigtigt tager det ressourcer fra jer, I ellers kunne have brugt på jeres gæster. Med InHouse Wash sammensætter vi en løsning af markedets bedste udstyr. Derefter leverer, installerer og servicerer vi jeres udstyr på stedet, så det kører døgnet rundt. Til gavn for dig, dine medarbejdere og dine gæster.

Hør mere om InHouse Wash, ring 72 15 11 15 – eller klik her. Så kontakter vi dig!

Klinik & praksis

For nogle vaskemaskiner kan hyppig vask af håndklæder, lagener, kitler mm. være hård kost og medføre mange reparationer. Det er omkostningsfyldt og tager ressourcer fra jer, I kunne have brugt på arbejdet.

Med en InHouse Wash vaskeløsning, sammensætter vi en pakke af markedets bedste udstyr, der er særligt velegnet til at klare opgaverne i en klinik eller en salon. Samtidig er I sikret, at I lever op til Sundhedsstyrelsens og Statens Seruminstituts NIR-krav om vask ved min. 80°C i mindst 10 min. – eller ved minimum 60°C i mindst 1 time. Vi leverer, installerer og servicerer jeres udstyr på stedet. Det giver mindre besvær, store besparelser og mere tid til den daglige drift.

Butik & salon

I butikker og saloner skal udstyret fungere, når der er kunder i butikken. Det gælder også for jeres vaskemaskine, der hver dag skal levere rent arbejdstøj, håndklæder, viskestykker med mere. Men ofte bruges uegnede maskiner, der bryder ned – det koster tid, I ellers kunne have brugt på jeres kunder. Og lige så vigtigt, giver det løbende udgifter til reparationer.

Få i stedet en InHouseWash vaskeløsning. Her sammensætter vi en pakke af markedets bedste udstyr, som vi leverer, installerer og efterfølgende servicerer, så det kører, når det skal. Det gør både personale og kunder glade.

Værksted

Snavs, skidt og olie kræver vaskemaskiner af en særlig støbning. På værksteder, hvor man selv vasker, er maskinen ikke altid egnet til de mange, krævende vaske af klude, arbejdstøj mm. Det giver hyppige nedbrud, besvær med service og store udgifter. Vælger man at få vasket ude af huset, er det ofte en dyr løsning.

Med InHouse Wash fra L’EASY Business er der mindre besvær og store besparelser i vente. Vi sammensætter en pakke af markedets bedste udstyr, som vi leverer, installerer og efterfølgende servicerer på stedet, så det kører 24/7. Meget nemmere bliver det ikke.

Skræddersyet vaskeløsning til dit behov

MIELE PWT 6089
Pladsbesparende vask/tør løsning med stor kapacitet og meget brugervenlig med stort udvalg af programmer.

– Kapacitet 2 x 8 kg
– Tromlevolume vask 80 L
– Tromlevolume tør 180 L
– Nem og enkel betjening
– Sæbedoseringsanlæg

 Se mere her »

MIELE PW5065 + PT5135C
Perfekt løsning hvor pladsen er trang med SoftCare-tromle, der sikrer optimal skånsom behandling af tekstilerne.

– Kapacitet 2 x 6,5 kg
– Tromlevolume vask 59 L
– Tromlevolume tør 130 L
– SoftCare-tromle med lys
– Sæbedoseringsanlæg

 Se mere her »

MIELE PW5064 + PT5136
Moppe vaskemaskine der sikrer optimal og skånsom vask af mopper og klude inkl. kondenstørretumbler med elektronisk styring.

– Kapacitet 2 x 6,5 kg
– Tromlevolume vask 59 L
– Tromlevolume vask 130 L
– SoftCare-tromle med lys
– Sæbedoseringsanlæg

 Se mere her »

Gennemtestede vaskemaskiner og tørretumblere

Hos L’EASY Business samarbejder vi med Miele Professionel omkring inhouse vaskeløsninger. For kun med de bedste partnere, kan vi sammensætte langtidsholdbare løsninger, der bliver ved med at skabe værdi for din forretning.

Mieles produkter udmærker sig ved enkel funktionalitet, høj driftssikkerhed, lave omkostninger og lang holdbarhed. Mieles driftsikkerhed og brede udvalg betyder, at L’EASY Business kan sammensætte løsninger på tværs af brancher og imødekomme ethvert behov.

Alle systemkomponenter fra én leverandør
I årtier har Miele været toneangivende i udviklingen af opvaske – og vaskerimaskiner samt plejemetoder. Det er disse erfaringer, konceptet og udstyret i deres professionelle maskiner er baseret på. Mieles erfaring bliver din fordel i praksis. I samarbejde med Miele giver vi dig udførlig rådgivning og hjælper med at analysere behov og rentabilitetsbetragtning af dit individuelle udstyr og vaskebehov.

Vaskeriløsninger til professionelle brugere
Miele Professional har i mange år været en af Danmarks førende leverandører af vaskerimaskiner og har stor erfaring i projektering og indretning af vaskerier i alle størrelser – lige fra en enkelt maskine og op til store centrale vaskerier.

Professionelle maskiner fra Miele byder i størrelse og ydelse på løsninger, som optimalt kan afstemmes jeres driftsmæssige krav. 

Trådudtræk i en SoftCare-tromle

God hygiejne, fleksibilitet og økonomi ved vask af mopper, klude og arbejdstøj
I Mieles vaskemaskiner finder du nogle helt unikke egenskaber, som er har udviklet med det formål at give tekstilerne en optimal pleje og sikre maskinen en lang og problemfri levetid. Bl.a. findes en række specielle programmer til vask af mopper, klude og pads.

SoftCare-tromle
Den patenteret SoftCare-tromle fra Miele har et reduceret antal huller i tromlevæggen, hvilket giver et minimalt mekanisk slid på tekstilerne. Mens tekstilerne udsættes for trådudtræk i traditionelle tromler reduceres trådudtrækket i Mieles patenterede SoftCare-tromle til et minimum. Resultatet er en optimal og skånsom vask af mopper, klude og beklædning, hvilket betyder længere levetid.

Ring 72 15 11 15 og hør mere om vores løsninger fra Miele Professionel
– eller klik her så kontakter vi dig.

Mange parametre skal spille sammen, for at opnå og fastholde gode vaskeresultater, fx. dosering, vaskemidler, maskin- og programvalg, mængde af snavs, tekstiltype og specialbehov som imprægnering, desinfektion eller blegning mm. Vi samarbejder med de førende leverandører hvis tøjvaskekoncept er sammensat for at få alle disse faktorer til at gå op i en højere enhed til gavn for både vaskeresultat, økonomi, effektivitet, miljø og maskinens levetid.

Fuego sparer 130.000 kr. om året med InHouse Wash

Restaurant Fuego, der ligger i hjertet af København og gør sig i store kvalitetsbøffer, har valgt en InHouse Wash løsning leveret, installeret og serviceret af L’EASY Business.

Noget som restauratør, Juan Alvarez ser stor værdi i – både økonomisk og fagligt. Juan sparer nemlig ca. 130.000 kr. om året med InHouse Wash og en masse besvær.

Afspil video

Hør mere om InHouse Wash, ring 72 15 11 15 – eller klik her. Så kontakter vi dig!

Bestil service

Få et uforpligtende leasingtilbud

Adiatek Baby gulvvasker

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen,
Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Læs mere om vores privatlvspolitik her

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen, Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00.
Eller ring til os på:
20 60 10 25