Søg
Close this search box.

Fuego sparer 130.000 kr. om året

– med InHouse Wash fra L'EASY Business

Restaurant Fuego, der ligger i hjertet af København og gør sig i store kvalitetsbøffer, har valgt en InHouse Wash løsning gennem L’EASY Business. Noget som restauratør, Juan Alvarez ser stor værdi – både økonomisk og fagligt. At slippe for både de økonomiske bekymringer og praktiske besværligheder, der ofte følger med, når man selv driver og finansierer sin vask, sparer nemlig Juan for 130.000 kr. om året.

“Vi har valgt at lease vores udstyr gennem L’EASY Business. De ydede professionel rådgivning gennem hele processen, så vi fik valgt de rigtige maskiner, som de leverede og installerede hurtigt og effektivt.”

Efterfølgende har de hjulpet os med valg af vaskeprogrammer, sæbedosering, og arbejdstøj, der holder til strabadserne. Det betyder, at jeg selv kan stå for indkøb af arbejdstøj og slipper for udgifter til en tøjleverandør. 

Opstår der tekniske problemer med maskinerne, bestiller jeg service – så løser de mit problem. Det gælder i hele leasingperioden. 

Det har også givet mig økonomisk overblik. Der er ingen pludselige udgifter til reparationer. Jeg skal bare betale et lille fast beløb hver måned. Og i forhold til før, hvor vi fik vasket ude af huset, sparer vi nu os selv for en masse besvær og ca. 130.000 kr. om året på at lease.” 
Juan Alvarez, indehaver – Fuego

Hør mere om InHouse Wash, ring 72 15 11 15 – eller klik her. Så kontakter vi dig!

Spar tid og penge med InHouse Wash

Der er både besvær og penge at spare ved at få en inhouse vaskeløsning. Ofte vaskes der i små maskiner, der ikke er egnet til strabadserne, eller man får eksterne vaskerier til at klare opgaven.

Det medfører enten store udgifter til eksterne leverandører – eller til løbende reparationer. Og lige så vigtigt tager det ressourcer, du ellers kunne have brugt på dine gæster. Med InHouse Wash sammensætter vi en løsning af markedets bedste udstyr. Derefter leverer, installerer og servicerer vi udstyret på stedet, så det kører døgnet rundt. Til gavn for dig, dine medarbejdere og dine gæster. Læs mere

Bestil service

Få et uforpligtende leasingtilbud

Adiatek Baby gulvvasker

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen,
Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Læs mere om vores privatlvspolitik her

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen, Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00.
Eller ring til os på:
20 60 10 25