Søg
Close this search box.

DanRen Bogdol A/S

En totalløsning giver sikkerhed og færre bekymringer

DANREN BOGDOL A/S med næsten 40 år i rengøringsbranchen er vækstet meget de seneste år og har modtaget 2 Gazellepriser som bevis for dette. De startede med et par maskiner fra L’EASY Business tilbage i 2012 og har i dag over 80 vaskeløsninger kørende rundt om i landet.

Med en Totalløsning varetager L’EASY Business installering, drift, service og vedligeholdelse af maskinerne. Det giver mindre administration, mere sikkerhed, færre bekymringer og en lang række andre fordele i forhold til selv at investere i maskinerne og varetage drift, service og vedligeholdelse.

“Det kan godt være fristende at gå ud og købe en maskine på slagtilbud og afskrive den i et hug. Det har bare vist sig at en totalløsning fra L’EASY Business er en mere sikker løsning, da vi kender omkostningen fra start. Går maskinen i stykker, bliver den repareret eller ombyttet.

Vi har tidligere set at når en maskine vi selv har købt går i stykker, skal vi først finde ud af hvem vi skal ringe til for at få den repareret. Her er det meget enkelt, vi ringer bare til L’EASY Business og så bliver det løst enten via teknisk support eller vi får en tekniker ud i løbet af 48 timer.

Afspil video

Vi har yderligere mulighed for at omrokere maskinerne hvis behovet ændrer sig. Det er en ting jeg gerne vil fremhæve ved en totalløsning fra L’EASY Business; hvis vi har en kontrakt der udløber med en kunde, kommer L’EASY Business og afmonterer maskinen, og sætter den i depot hvor den kan stå opmagasineret i op til 12 mdr. uden omkostninger for mig”

Jacob Nibe, Administrerende direktør, DANREN BOGDOL A/S

Hør mere om hvilken løsning vi kan tilbyde dig, ring  72 15 11 15 – eller klik her. Så kontakter vi dig!

Bestil service

Få et uforpligtende leasingtilbud

Adiatek Baby gulvvasker

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen,
Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Læs mere om vores privatlvspolitik her

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen, Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00.
Eller ring til os på:
20 60 10 25