Søg
Close this search box.

Brugerbetalt vaskeri

- slip for store udgifter!

Med ClickWash fra L’EASY Business slipper du for store udgifter til etablering af vaskeri, aftalen betales pr. vask. Du skal ikke have en krone op af lommen – vi sørger for det hele

Vi tager hånd om alt fra investering i vaskemaskiner, tørretumblere og betalingssystem. Aftalen er inkl. installering, løbende vedligeholdelse samt administration og afregning med brugerne.

Med ClickWash boligvaskeri fra L’EASY Business får du:

Boligvaskeriet er omdrejningspunktet for jeres beboere. Går det i stå, giver det ekstra arbejde for dig. Med ClickWash boligvaskeri slipper du for bekymringer.  Du skal ikke have en krone op af lommen og er altid garanteret fleksibel service og reparation på stedet. Har du specielle behov klarer vi også det!

Ring 72 15 11 15 og hør mere – eller klik her. Så ringer vi til dig! 

Markedets førende betalingssystemer

Airwallet er vores primære betalingssystem i vores boligvaskerier, fordi det er så nemt for brugerne.

Brugeren downloader AirWallets app til sin smartphone og opretter sine brugerdata i appen. Betalingen sker med enten Visa kort eller Mastercard. Der er mulighed for, at reservere maskinerne på forhånd via bookingfunktionen i Airwallet appen. Da al kommunikation mellem app og maskiner kører via telefonens mobildata, er der normalt ikke behov for wifi i vaskeriet.

Skulle der være nogle i foreningen, som ikke har en smartphone, kan der også laves en løsning med en skærm i vaskeriet, hvor brugerne kan betale for deres vask og tør.

Airwallet er en simpel service, hvilket gør appen let forståelig og meget brugervenlig. Første gang appen downloades skal kortoplysninger indtastes. Herefter kan brugerflowet deles op i 3 enkle trin.

Trin 1: Brugeren vælger den ønskede service 

Trin 2: Brugeren vælger ønsket tid og swiper

Trin 3: Betalingen verificeres gennem brugerens telefon og servicen starter

Airwallet fordele:

Se mere om Airwallet her

Hvis en anden betalingsløsning ønskes, så tag en snak med os og vi finder sammen den bedste løsning til netop jeres boligforening.

Brugerbetalt vaskeri giver store fordele

Thylander Gruppen har valgt en brugerbetalt løsning til Porthuset i Odense, hvor L’EASY Business tager hånd om alt fra investering i vaskemaskiner, tørretumblere og betalingssystem til indretning af vaskeriet. 

Med ClickWash slipper Thylander Gruppen for at skulle investere i dyre vaskerier da aftalen afregnes pr. vask direkte med brugerne. Yderligere er aftalen inkl. installering, vedligeholdelse og administration – hvilket betyder at Thylander Gruppen kan tilbyde beboerne et top moderne vaskeri med få ressourcer. 

Hør mere om ClickWash boligvaskeri nu, ring 72 15 11 15 – eller klik her. Så kontakter vi dig!

Bestil service

Få et uforpligtende leasingtilbud

Adiatek Baby gulvvasker

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen,
Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Læs mere om vores privatlvspolitik her

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen, Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00.
Eller ring til os på:
20 60 10 25