0,- bekymringer med leasing

Vaskeløsninger, skærmløsninger og køkkenudstyr leveret, installeret og serviceret

L’EASY Business tilbyder alt indenfor vaskemaskiner og tørretumblere, køkkenudstyr og digitale skærmløsninger. Vi skræddersyr en pakke, der matcher jeres behov, og opstår der problemer, er aftalen altid inkl. service og reservedele.

 • Små, faste månedlige ydelser.
 • Levering, installering og service inkl. reservedele i hele leasingperioden.
 • Telefonsupport og hjælp til fejlfinding.
 • All-risk forsikring der bl.a. dækker brand, tyveri, vandskade og hændelige uheld.
 • Sæsonleasing – betal kun når der er kunder på havnen.

Hør mere om løsninger til marina, ring 72 15 11 15 – eller klik her.

 

Vaskeløsninger, der betaler sig selv

Jo flere brugere, jo større slid på vaskemaskiner og tørretumblere. Derfor er det vigtigt at vælge en stærk kvalitet og en aftale, der holder maskinerne kørende.

Vi samarbejder både med Miele og Electrolux og varetager den fulde drift og service af maskinerne. Er uheldet ude, reparerer vi eller stiller ny maskine til rådighed. Vælg mellem operationel leasing eller brugerbetalt vaskeri, hvor vi sørger for udstyr, løbende vedligehold og administration, så jeres kunder betaler aftalen per vask.

 • Komplet vaskeløsning inkl. udstyr, administration og betalingssystem.
 • Levering, installering og service inkl. reservedele i hele leasingperioden.
 • All-risk forsikring, der bl.a. dækker brand, tyveri, vandskade og uheld.

Ring nu på 72 15 11 15 og hør mere – eller klik her.


 

Billede, lyd og hygge

Det danske vejr ligger ofte op til indendørs hygge. Derfor har vi samlet de førende mærker, så I kan udstyre fællesstue, café mv. med det bedste inden for billede og lyd.

Vi leverer alt inden for skærmløsninger, lydsystemer og projektorer. Oplever I mod forventning problemer med udstyret, er aftalen inkl. service og reservedele i hele leasingperioden.

 •  Levering, installering og service inkl. reservedele i hele leasingperioden
 • Få en komplet udstyrspakke til hele din plads.
 • All-risk forsikring, der bl.a. dækker brand, tyveri, vandskade og uheld.

Ring nu på 72 15 11 15 og hør mere – eller klik her.

 


 

Alt i køkkenudstyr

Hos L’EASY Business er vi eksperter i udstyr til storkøkkener, fælleskøkkener, udekøkkener, kiosker og caféer. Derfor kan vi også skræddersy pakker, der tilgodeser de særlige behov, en lystbådehavn har.

Vi leverer og installerer alt inden for opvaskere, køl/frys, ovn/grill og køkkenmaskiner. Oplever I problemer med udstyret, er I garanteret service og reparation inkl. reservedele i hele leasingperioden. 

 • Levering, installering og service inkl. reservedele i hele leasingperioden.
 • Komplet løsning i køkkenudstyr – stort som småt.
 • All-risk forsikring, der bl.a. dækker brand, tyveri, vandskade og uheld.

Ring nu på 72 15 11 15 og hør mere – eller klik her.

 


 

Sæsonleasing

Hvorfor betale for noget, I ikke bruger? I lavsæson er der færre kunder på havnen og derfor også mindre brug for de produkter, I leaser.

Derfor kan I med L’EASY Business nøjes med at betale ydelse i de måneder, hvor I har gæster. Det betyder, at I fx kun betaler for jeres produkter 7 måneder om året, mens de sidste fem måneder er betalingsfrie.

 • Betal kun de måneder der er kunder på havnen.
 • Service af produkterne i hele perioden.

Ring nu på 72 15 11 15 og hør mere – eller klik her.


Leasing gavner både økonomi og miljø

 

 

Der er mange gode grunde til at lease. Nyt udstyr bruger væsentligt mindre energi, og når I ikke længere har brug for jeres udstyr, bliver det efterset og bliver leaset videre til en ny aftager. Det forlænger produktets levetid, og når det skal skrottes, bliver 95% af materialerne genanvendt.

Nu vi er ved prisen, er en leasingaftale også god for jeres økonomi. En leasingaftale hos L’EASY Business er nemlig inkl. service og reservedele i hele leasingperioden. Det betyder færre udgifter og mindre besvær med service.

Til glæde for jeres havn, gæster og miljøet.

Ring 72 15 11 15 og hør mere om vores miljøvenlige løsninger – eller klik her. Så kontakter vi dig!

 

Storebælt Camping og Feriecenter

– da banken sagde nej, sagde L’EASY Business ja

 

Storebælt Camping og Feriecenter er ikke nogen helt almindelig campingplads. Ejer, Flemming Jensen, har bl.a. for nyligt bygget et eventcenter med plads til 600, hvor der afholdes alt fra events til foredrag, festivaler, koncerter med mere. Og det hele foregår med storslået udsigt over Storebælt.

Flemming Jensen, havde en vision om at løfte Storebælt Camping og Feriecenter fra at være en konventionel campingplads til også at være et konferencecenter, der kunne tilbyde det samme som de store, etablerede hoteller. Derfor besluttede han sig for at bygge et stort og moderne eventcenter. Da centret stod færdigt manglede han en sidste men vigtig ting for at fuldende oplevelsen for gæsterne: Billede- og lydudstyr. Men da Flemming søgte finansiering hos banken, sagde de nej.

Flemming Jensen Storebælt Camping & Feriecenter

“Da vi skulle have billede- og lydudstyr til vores konferencecenter, løb vi ind i nogle uventede problemer. Banken var ikke interesseret i at hjælpe os med finansieringen. Og jeg vidste, at vi ikke måtte gå på kompromis med udstyret, hvis vi skulle leve op til vores vision om at give vores gæster en oplevelse i særklasse. Ved et tilfælde kom jeg i kontakt med L’EASY Business. Jeg oplevede en ægte interessere i mit projekt og en lyst til at være med til at give Storebæltsområdet et unikt konferencecenter. De tilbød mig en samlet pakke med finansiering, levering, installering og efterfølgende service. De forstod mit behov, og sammen blev vi enige om en løsning med flere storskærme og et kamera, så vi i dag kan transmittere live fra vores events.

Vi har også nydt godt af det særlige servicekoncept. Fx stod vi pludselig under et arrangement med Visit Vestsjælland, hvor 395 sommerhusudlejere oplevede udfald på en af skærmene. Dagen efter var det fikset. Hurtigt og effektivt.

L’EASY Business har været top professionelle hele vejen igennem. Uden dem havde det ikke været muligt for mig at give mine gæster den oplevelse, de får i dag. Og så giver det mig ro og overskud til at drive min forretning, at jeg ved, at de hurtigt fikser tingene, hvis noget går galt.”

Flemming Jensen, Storebælt Camping og Feriecenter.  

 Hør mere om hvad vi kan tilbyde dig, ring 72 15 11 15 – eller klik her. Så kontakter vi dig.

 

Få aktuelle nyheder

- målrettet din branche!


Få aktuelle nyheder og tilbud der er relevante for din branche.


Tilmeld dig nu


Kreditgodkendelse

– så nemt bliver du godkendt

Her kan du se, hvad vi har skal bruge af information afhængig af selskabsform og alder.

Se mere her

Ring mig op