Brancheløsninger

Vi kender din branche

Hos L’EASY Business ser vi det som vores fornemmeste opgave, at sikre danske erhvervsledere mere tid og overskud til at udvikle deres forretning. Derfor sætter vi os ind i lige præcis de forhold, der gælder for din branche, og sammensætter i dialog med dig en totalløsning, der løfter dine daglige opgaver bedst. Aftalen indeholder levering, installering, og løbende service i hele leasingperioden.

I forhold til et kontantkøb slipper du samtidig for store engangsudgifter til fordel for flere ressourcer til det, det hele handler om: At udvikle og drive din forretning.

  • Totalløsninger, skræddersyet din branche og virksomhed
  • Levering og installering.
  • Fri service og reservedele i hele leasingperioden.
  • Små, faste månedlige ydelser

Rengøring

L'EASY Business sørger for, du altid har den helt rigtige type af vaskemaskiner og tørretumblere, der arbejder non stop, så din forretning kan gøre det samme.

Se mere om Rengøring

Boligforeninger

Lad L’EASY Business varetage drift, vedligehold og service af jeres vaskeri og nyd godt af en velsmurt løsning med tilfredse beboere.

Se mere om Boligforeninger

Horeca

Komplette løsninger inden for vask, køkkenudstyr, infoskærme, hotel-tv og av-udstyr til køkken, restaurant/cafe, reception, mødelokaler og værelser.

Se mere om Horeca

Klinik og praksis

Alt fra vaskemaskiner til infoskærme og av-udstyr. L'EASY Business leverer, installerer og tager ansvaret for, at udstyret fungerer.

Se mere om Klinik og praksis

Butik og detail

Vi tilbyder skræddersyet løsninger til alt fra frisører og apoteker til klinikker. Vaskemaskiner, infoskærme og av-udstyr leveret, installeret og serviceret.

Se mere om Butik og detail

Skole og institution

Vaskemaskiner/tørretumblere, stort som småt køkkenudstyr og digitale formidlingsværktøjer. Levering, installering, fri service og support i hele leasingperioden.

Se mere om Skole og institution

Camping

Vaskeløsninger, køkkenudstyr og digitale skærmløsninger. Levering, installering, fri service og support i hele leasingperioden med mulighed for sæsonleasing.

Se mere om Camping

Marina og lystbådehavne

Vaskemaskiner, tørretumblere, køkkenudstyr og digitale skærmløsninger leveret og installeret inkl. fri service og support med mulighed for sæsonleasing.

Se mere om Marina og lystbådehavne

Få aktuelle nyheder

- målrettet din branche!


Få aktuelle nyheder og tilbud der er relevante for din branche.


Tilmeld dig nu


Kreditgodkendelse

– så nemt bliver du godkendt

Her kan du se, hvad vi har skal bruge af information afhængig af selskabsform og alder.

Se mere her

Ring mig op