Søg
Close this search box.

Brancheløsninger

Leasing til erhverv - vi kender din branche

Hos L’EASY Business ser vi det som vores fornemmeste opgave, at sikre danske erhvervsledere mere tid og overskud til at udvikle deres forretning. Derfor sætter vi os ind i lige præcis de forhold, der gælder for din branche, og sammensætter i dialog med dig en totalløsning, der løfter dine daglige opgaver bedst. Aftalen indeholder levering, installering, og løbende service i hele leasingperioden.

I forhold til et kontantkøb slipper du samtidig for store engangsudgifter til fordel for flere ressourcer til det, det hele handler om: At udvikle og drive din forretning. Med leasing til erhverv får du:

leasingløsninger til erhverv, rengøring og facility service

Rengøring & Facility Service

Med en totalløsning, sørger vi for, at rengøringsbranchen og facility service altid har den helt rigtige type vaskeri der arbejder non stop, så din forretning kan gøre det samme.

leasing til erhverv boligforeninger

Boligforeninger

Lad L’EASY Business varetage drift, vedligehold og service af jeres boligvaskeri og nyd godt af en velsmurt løsning med tilfredse beboere.

leasing til erhverv horeca

Horeca

Komplette løsninger inden for vask, køkkenudstyr, infoskærme, hotel-tv og av-udstyr til køkken, restaurant/cafe, reception, mødelokaler og værelser.

leasing til sportsklubber

Sportsklubber

Holdbare vaskerier, køkkenudstyr og digitale skærmløsninger målrettet klub brug leveret og installeret inkl. service og support.

leasing til klinik og praksis

Klinik og praksis

Alt fra vaskemaskiner til infoskærme og av-udstyr. L’EASY Business leverer, installerer og tager ansvaret for, at udstyret fungerer.

leasing af erhvervsløsninger til butik og detail

Butik og detail

Vi tilbyder skræddersyet løsninger til alt fra frisører og apoteker til klinikker. Vaskemaskiner, infoskærme og av-udstyr leveret, installeret og serviceret.

leasing til camping og marina

Camping & Marina

Vaskeløsninger, køkkenudstyr og digitale skærmløsninger. Levering, installering, fri service og support i hele leasingperioden med mulighed for sæsonleasing.

leasing til skole og institution

Skole og institution

Vaskemaskiner/tørretumblere, stort som småt køkkenudstyr og digitale formidlingsværktøjer. Levering, installering, fri service og support i hele leasingperioden.

leasing af pop-up løsninger

Pop-up løsninger

Markedets førende vaskeriløsninger, køkkenudstyr og billede/lyd til brug i pop-up løsninger på byggepladser, boligforeninger, campingpladser/feriecentre mv.

Nem, enkelt og givende samtale

“I L’EASY Business har vi en samarbejdspartner som medvirker engageret til, at vi i Forenede Service kan koncentrere os om de forretningsområder, som vi er gode til – nemlig rengøring, facility management, arealpleje og kantinedrift. Vores aftale med L’EASY Business, og den løbende rådgivning, installation og hurtige service som vi modtager, skaber for os et fint økonomisk og administrativt overblik og gode muligheder for bedre planlægning hos Forenede Service. Vi oplever samarbejdet som nemt, enkelt og givende”

Hans Fog, administrerende direktør i Forenede Service A/S

Læs mere om andre cases

Bestil service

Få et uforpligtende leasingtilbud

Adiatek Baby gulvvasker

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen,
Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00. 
Eller ring nu på:
72 15 11 15

Læs mere om vores privatlvspolitik her

Kan vi hjælpe dig?

Steen Kofoed Andersen, Salgschef

Udfyld felterne herunder og vi ringer dig op indenfor 3 timer alle hverdage mellem 8-16:00.
Eller ring til os på:
20 60 10 25