Brancheløsninger

Vi kender din branche

Hos L’EASY Business ser vi det som vores fornemmeste opgave, at sikre danske erhvervsledere mere tid og overskud til at udvikle deres forretning. Derfor sætter vi os ind i lige præcis de forhold, der gælder for din branche, og sammensætter i dialog med dig en totalløsning, der løfter dine daglige opgaver bedst. Aftalen indeholder levering, installering, og løbende service i hele leasingperioden.

I forhold til et kontantkøb slipper du samtidig for store engangsudgifter til fordel for flere ressourcer til det, det hele handler om: At udvikle og drive din forretning.

  • Totalløsninger, skræddersyet din branche og virksomhed
  • Levering, installering og service
  • Reparation på stedet og service i hele leasingperioden
  • Små, faste månedlige ydelser

Rengøring

L'EASY Business sørger for, du altid har den helt rigtige type af vaskemaskiner og tørretumblere, der arbejder non stop, så din forretning kan gøre det samme.

Se mere om Rengøring

Boligforeninger

Lad L’EASY Business varetage drift, vedligehold og service af jeres vaskeri og nyd godt af en velsmurt løsning med tilfredse beboere.

Se mere om Boligforeninger

Hotel og konference

Komplette løsninger inden for storkøkken, vask, infoskærme og hotel-TV. Vi sammensætter en skræddersyet løsning leveret, installeret og serviceret.

Se mere om Hotel og konference

Cafe og restaurant

Vi leverer og installerer dit udstyr. Og opstår der problemer, kommer vi med det samme og reparerer det – eller stiller nyt til rådighed.

Se mere om Cafe og restaurant

Klinik og praksis

Alt fra vaskemaskiner til infoskærme og IT-udstyr. L'EASY Business leverer, installerer og tager ansvaret for, at udstyret fungerer.

Se mere om Klinik og praksis

Butik og salon

Få en totalløsning og leas alt fra vaskemaskiner til infoskærme og IT-udstyr. Vi leverer, installerer og tager ansvaret for, at dit udstyr fungerer.

Se mere om Butik og salon

Kontorer

Vi tilbyder aftaler til alt fra små fællesskaber til store virksomheder og gør en dyd ud af, at levere en løsning, der er skræddersyet jeres særlige behov.

Se mere om Kontorer

Skole og institution

Digitalt undervisningsmateriale, nye tablets/computere samt hårde hvidevarer til køkkenet. Pakken indeholder levering, installering og service af jeres udstyr

Se mere om Skole og institution

 

Små månedlige ydelser
Levering og installering
Service på stedet
Ring mig op